Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/verzekeringen/zelfstandigen/motorrijtuigen/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 17 nov 2017 01:18:58 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Motorrijtuigen - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Verzekeringen voor Zelfstandigen
Motorrijtuigen
shutterstock_Auto

Autoverzekering P&V

Autoverzekering

8 troeven van P&V

Unieke omnium voor auto’s vanaf 2 jaar

Bij de meeste omniumverzekeringen blijft uw premie elk jaar hetzelfde, of stijgt ze zelfs licht. Ook al wordt uw auto elk jaar minder waard.

De nieuwe omnium van P&V, speciaal ontwikkeld voor auto’s vanaf 2 jaar, houdt wel rekening met de waarde van uw auto. Als u voor deze omnium kiest, zakt uw premie elk jaar met 5%. En blijft hij ook voor oudere auto’s betaalbaar.

5% korting bij automatisch veiligheidssysteem

U krijgt 5% korting op uw BA-autoverzekering en op uw omniumverzekering als uw auto uitgerust is met één van de volgende systemen:

  • een automatisch remsysteem (Automatic Emergency Braking)
  • een rijstrookcontrolesysteem (Lane Departure Warning System)
  • een vermoeidheidsherkenningssysteem (Driver Drowsiness Detection)

Minder dan 10.000 km per jaar? 5% korting

Als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt, krijgt u een korting van 5% op uw premie voor uw BA-autoverzekering.

BOB-waarborg steeds inbegrepen

Rijden en drinken gaan niet samen. Als u BOB laat rijden, en die veroorzaakt een ongeval, dan vergoedt uw BA-autoverzekering de schade aan uw auto.

Dringende hulp 24/7

Bent u betrokken bij een ongeval, al dan niet in fout? Dan zorgt uw BA-autoverzekering voor onmiddellijke hulp, 24/7 (ook in het buitenland).

Onze bijstandsverlener IMA zorgt dat:

  • iemand uw auto ter plaatse probeert te herstellen;
  • als een herstel ter plaatse niet mogelijk is, iemand uw auto naar een garage sleept;
  • alle inzittenden terug naar huis of naar hun reisbestemming brengt (of zorgt voor een overnachting in een hotel ter plaatse)

Beste rechtsbijstand van België

P&V werkt voor zijn rechtsbijstand auto samen met Arces. Hun rechtsbijstandsverzekering ‘Artikel 1’ werd herhaaldelijk bekroond met de Decavi Trofee voor het beste product op de markt.

Maandelijkse betaling zonder kosten

Kiest u naast uw autoverzekering ook voor een brandpolis of familiale verzekering bij P&V? Weet dat u dan deze verzekeringen kan bundelen in het P&V Ideal Family Plan. Dan mag u zelf kiezen of u uw premie jaarlijks of per maand betaalt. Zonder bijpremie!

Een persoonlijke service

Uw P&V agent helpt u verder met al uw vragen over uw autoverzekering, en staat u natuurlijk ook bij na schade. Ook als u online uw autoverzekering afsluit, hebt u recht op een persoonlijke agent.

Uw formules

BA-autoverzekering

Deze autoverzekering is wettelijk verplicht. Bij P&V krijgt u korting op uw premie, bijvoorbeeld als u een automatisch veiligheidssysteem hebt geïnstalleerd, of als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt.

Jonge bestuurders

Jonger dan 26 jaar? U krijgt de kans om te bewijzen dat u een goede chauffeur bent. Als u de P&V Go Box installeert in uw auto, krijgt u een korting van 25% op uw BA-autoverzekering voor jongeren.

Volledige omnium

De omnium vergoedt de schade aan uw eigen auto, ook als u die zelf veroorzaakt hebt. Is uw auto ouder dan 2 jaar? Dan kunt u een unieke omniumformule kiezen: uw premie zakt elk jaar met 5%!

Mini-omnium

Deze autoverzekering vergoedt uw gebarsten en gebroken autoruiten. Net als de schade aan uw auto veroorzaakt door brand, natuurkrachten of een aanrijding met een dier. Schadevergoeding bij diefstal is optioneel.

Uw opties

Rechtsbijstand

Wij verdedigen uw rechten bij een geschil, via een minnelijke schikking of een gerechtelijke procedure. De rechtsbijstand auto van Arces is in 2013, 2014 en 2015 verkozen tot de beste in België.

Bestuurdersverzekering

Bij een ongeval in fout bent u als bestuurder niet automatisch verzekerd als u gekwetst bent. De bestuurdersverzekering vergoedt uw medische kosten en uw eventuele invaliditeit. Als u overlijdt, krijgen uw nabestaanden een bedrag uitgekeerd.

Pechbijstand

Is uw auto gestolen, of hebt u autopech, dan zorgt de pechbijstand onmiddellijk voor hulp. Indien nodig zorgen we voor een vervangwagen en de repatriëring van uw auto uit het buitenland.

Bijstand Personen

Valt u ziek of hebt u een ongeluk in het buitenland? Met de reisbijstand hoeven u en uw gezinsleden zich geen zorgen te maken over het vervoer naar huis of de medische kosten in het buitenland.

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken.