Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/verzekeringen/zelfstandigen/hospitalisatie/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 28 nov 2017 19:46:58 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Hospitalisatie - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Verzekeringen voor Zelfstandigen
Hospitalisatie
shutterstock_Hospi

P&V Hospitalisatieverzekering

Om uit te kunnen maken of en welke verzekeringspolis wij u kunnen aanbieden, hanteren wij de volgende criteria:

Gezondheidstoestand

Uw huidige gezondheidstoestand geeft een indicatie van de toekomstige medische kosten die wij na de ondertekening van de polis kunnen verwachten. Dit kan daarom een invloed hebben op de polissen die wij u kunnen aanbieden, evenals de dekkingsvoorwaarden en premiehoogte.

Leeftijd

De kans op belangrijke medische kosten neemt toe naarmate u ouder wordt. Daarom kan uw leeftijd op het moment dat u de polis wenst te ondertekenen (“instapleeftijd”) een invloed hebben op de polissen die wij u kunnen aanbieden, evenals de dekkingsvoorwaarden en premiehoogte.

Woonplaats

De kosten die ziekenhuizen aanrekenen verschillen in ons land sterk van ziekenhuis tot ziekenhuis. Voor een bepaalde ingreep in een bepaalde regio kunnen die kosten een veelvoud zijn van de kosten voor dezelfde ingreep in een andere regio. De overgrote meerderheid van de patiënten kiest voor een opname in een ziekenhuis in de buurt van de eigen woonplaats. Daarom kan uw woonplaats een invloed hebben op de polissen die wij u kunnen aanbieden, evenals de dekkingsvoorwaarden en premiehoogte.

In de praktijk moet u om een contract te onderschrijven een reeks vragen beantwoorden. Deze vragen worden verzameld op twee documenten: het verzekeringsvoorstel en de vragenlijst gezondheidstoestand. Op basis van uw antwoorden kunnen wij de verzekeringsvoorwaarden en de premie bepalen.

Om onaangename verrassingen te vermijden, antwoordt u best correct en volledig op de verschillende vragen. Als er wijzigingen optreden in de loop van het contract, behalve als het gaat over uw gezondheidstoestand, dan vragen we u ook om deze zo snel mogelijk aan ons te signaleren.

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken.