Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/verzekeringen/zelfstandigen/gewaarborgd-inkomen/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 6 dec 2017 03:31:13 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Gewaarborgd inkomen - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Verzekeringen voor Zelfstandigen
Gewaarborgd inkomen
shutterstock_Gewaarborgd Inkomen

De verzekering tegen inkomensverlies : het Gewaarborgd Inkomen van P&V

Bescherm uw inkomen met de verzekering Gewaarborgd Inkomen van P&V Verzekeringen

Een ongeluk of ziekte kan iedereen overkomen. Maar het kan wel voor heel wat financiële problemen zorgen. Zelfstandigen krijgen van de sociale zekerheid de eerste maand helemaal niets en ook de uitkeringen daarna zijn heel bescheiden. De verzekering Gewaarborgd Inkomen helpt u deze financieel moeilijke periode te overbruggen door uw vervangingsinkomen aan te vullen tot 80% van uw huidig belastbare inkomen.

Gewaarborgd Inkomen

Met een maandelijkse premie stelt u uw inkomen veilig bij ongeval of ziekte. P&V Verzekeringen zorgt tijdens uw arbeidsongeschiktheid voor een maandelijks bedrag bovenop de uitkering van het ziekenfonds. Zo kunt u zich focussen op uw herstel zonder u zorgen te maken over uw rekeningen. De hoogte van uw uitkering hangt af van de graad van arbeidsongeschiktheid.

Blijvend arbeidsongeschiktheid? U ontvangt van P&V Verzekeringen een uitkering tot de einddatum van uw contract. Dat is bij de meeste mensen op hun 65ste. Daarna krijgt u een wettelijk pensioen.

Snel starten is voordelig

Stel het afsluiten van een verzekering Gewaarborgd Inkomen niet te lang uit. Uw startleeftijd speelt een rol voor het berekenen van de premie. Hoe vroeger u intekent, hoe voordeliger.

Stel uw verzekering zelf samen

U kiest zelf hoe ruim uw bescherming moet zijn en hoe de uitkering berekend wordt. Zo kunt u tot 80% van uw huidig belastbare inkomen verzekeren. In enkele eenvoudige stappen stelt u uw ideale polis samen.

U kunt kiezen tussen de waarborgen: ziekte of ziekte én ongeval. U hebt ook de keuze tussen verschillende eigen risicotermijnen (dat is de periode waarin u geen uitkering ontvangt) en rentes zodat er altijd een formule bestaat die nauw aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Bent u een startende zelfstandige tussen 21 en 35 jaar? En wilt u een verzekering Gewaarborgd Inkomen afsluiten? Vraag dan bij uw P&V agent naar de voordelige voorwaarden voor starters.

Let wel, deze verzekering Gewaarborgd Inkomen heeft slechts een looptijd van tien jaar. U doet er dus goed aan, om na verloop van tijd over te schakelen naar de standaardverzekering Gewaarborgd Inkomen.

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken.

Wij zijn sterk in
  • 24/24 bereikbaar
  • Dienstverlening aan huis !
  • Persoonlijk contact
  • Eigen schadebeheer
Testimonial
De Pechbijstand van P&V Verzekeringen geldt voor Binnen – en Buitenland voor een spotpremie !