Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/verzekeringen/zelfstandigen/brand-3/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 4 dec 2017 18:44:03 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Brand - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Verzekeringen voor Zelfstandigen
Brand
shutterstock_brand

Brandverzekering IDEAL WONING van P&V

Ideal Woning

Uw extra opties

Rechtsbijstand_logo

Zorgt voor juridische hulp bij geschillen

Hebt u een geschil met iemand dat voortvloeit uit een schadegeval aan uw woning? Met deze optionele waarborg zorgen we voor uw verdediging. Liefst via een minnelijke schikking, maar indien nodig via een rechterlijke procedure. De kosten voor uw verdediging (advocaat, erelonen…) nemen we dan voor onze rekening.

Onrechtstreekse verliezen_logo

Dekt uw onverwachte kosten

Een schadegeval leidt vaak tot tal van extra kosten (verplaatsingen, telefoon…). Met deze optionele waarborg verhogen we uw schadevergoeding standaard met 10%, zonder dat u deze kosten hoeft te bewijzen.

Pack Diefstal logo

Verzekert u tegen diefstal en vandalisme

Met deze optie vergoeden we:

  • de zaken die uit uw woning of bijgebouw worden gestolen of beschadigd

U wordt ook vergoed:

  • voor de zaken die gestolen worden uit uw hotelkamer of vakantieverblijf
  • als u op straat wordt overvallen en bestolen

U kunt deze optionele waarborg verder aanvullen met een Pack Diefstal+ om de vergoedingslimieten (het maximum bedrag dat we u uitbetalen) te verhogen.

Pack Woning + logo

Hogere vergoedingslimieten

Met dit pack verhoogt u de vergoedingslimieten van uw basisverzekering en geniet u van extra verzekerde zaken. Twee concrete voorbeelden. Breekt het glas van uw televisietoestel of multimediascherm van meer dan 11 inch (circa 30 cm), dan vergoeden wij u die. Ook de inhoud van uw diepvriezer is verzekerd, bij een onvoorziene stroomonderbreking door uw energieleverancier.

Pack Tuin logo

Met dit pack breidt u als eigenaar uw brandverzekering uit naar uw tuin en zijn inhoud. Twee concrete voorbeelden. Na schade door een storm of hagelbui vergoeden we u om uw tuin weer perfect in orde te brengen. Ook de schade aan uw zonneschermen, stoffen luifels en windschermen wordt betaald.

Pack Diefstal + logo

Met dit pack kunt u, aanvullend op de optionele waarborg ‘Diefstal en vandalisme van de inhoud’, uw bezittingen nog beter verzekeren. Zo verdubbelt dit pack in heel wat gevallen de vergoedingslimieten (het maximum bedrag dat wij u uitbetalen).

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken.

Wij zijn sterk in
  • 24/24 bereikbaar
  • Dienstverlening aan huis !
  • Persoonlijk contact
  • Eigen schadebeheer
Testimonial
De Pechbijstand van P&V Verzekeringen geldt voor Binnen – en Buitenland voor een spotpremie !