Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/verzekeringen/particulieren/schuldsaldoverzekering/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 4 dec 2017 02:33:24 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Overlijdensverzekering - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Verzekeringen voor Particulieren
Overlijdensverzekering
shutterstock_overlijden

De overlijdensverzekeringen van P&V

Bescherm uw gezin met een overlijdensverzekering .

De overlijdensverzekeringen van P&V bieden financiële bescherming aan uw naaste familieleden als u iets overkomt. Zo ontvangen uw nabestaanden bij uw overlijden een bedrag om bijvoorbeeld de begrafeniskosten of de studiekosten van uw kinderen te betalen. En wordt uw gezin, naast het verdriet, niet ook nog eens opgezadeld met financiële zorgen.

Overlijdensdekking

Schuldsaldoverzekering

P&V Verzekeringen betaalt het saldo van uw hypothecaire lening terug. Zo bent u zeker dat uw partner en/of uw gezin in uw huis kan blijven wonen. En voorkomt u dat de schuld overgaat op uw erfgenamen.

Tijdelijke overlijdensverzekering

Uw nabestaanden krijgen een vast bedrag, bijvoorbeeld om de huur te betalen. Of om enkele jaren financieel te overbruggen. U kiest zelf het verzekerde bedrag. En u kiest ook zelf gedurende welke periode u zich wilt verzekeren.

Uitvaartverzekering

Uw nabestaanden krijgen een vast bedrag om de kosten van uw begrafenis of crematie te betalen. U bepaalt zelf het verzekerde bedrag.

Vergelijk formules

Overlijdensdekking_ vergelijk formules

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken

Wij zijn sterk in
  • 24/24 bereikbaar
  • Dienstverlening aan huis !
  • Persoonlijk contact
  • Eigen schadebeheer
Testimonial
De Pechbijstand van P&V Verzekeringen geldt voor Binnen – en Buitenland voor een spotpremie !