Dit is Google's cachegeheugen van https://www.davylaureysenpartners.be/sparen-en-beleggen/particulieren/kindersparen/. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 29 nov 2017 19:18:51 GMT.
De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie
Volledige versieTekstversieBron weergevenTip: als u uw zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, drukt u op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruikt u de zoekbalk.
Kindersparen - Davy Laureys en Partners

Wij zijn 7/7 bereikbaar! Klik hier bij noodgevallen.

­
Sparen & Beleggen voor Particulieren
Kindersparen
shutterstock_Kindersparen

Kindersparen - GO Junior

Uw kind alle kansen geven

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. U wilt uw lieveling alle kansen bieden om zich te ontplooien en hem/haar stap voor stap leren op eigen benen te staan.

Met uw liefde en bescherming wilt u hem/haar op weg helpen, zodat hij zijn volwassen leven in de beste omstandigheden kan aanvatten.

Liefde kent gelukkig geen prijs. Maar zoals u allicht weet, of snel zult ontdekken, hangt er aan de opvoeding van uw kind ook een stevig prijskaartje vast. Om hogere studies te volgen, om zijn eigen woning in te richten wanneer hij het ouderlijk huis verlaat of om een eigen zaak op te starten.

En dan komt een aantrekkelijk startkapitaal goed van pas.

Vooruitzien is dan ook een absolute noodzaak.

Een mooi startkapitaal, wat het leven ook in petto heeft

Daarom hebben we bij P&V Go Junior bedacht, een spaarverzekering waarmee u voor uw kind gaandeweg een stevig startkapitaal opbouwt.

U kiest zelf welk bedrag u wenst te sparen en wanneer u dat doet.  Om niets aan het toeval over te laten, zorgt P&V voor een bijkomende bescherming ingeval u er plots niet meer zou zijn.

Het komt er op neer dat wij, bij een vroegtijdig overlijden, de stortingen in uw plaats verderzetten. Zo bent u zeker dat uw kind op de voorziene einddatum over het vastgestelde kapitaal zal kunnen beschikken, wat het leven ook in petto heeft.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bijkomende bescherming tegen ongevallen en invaliditeit

Voor advies op maat kan u ons hier steeds bereiken.